Lantbruksnytt TV

Här har du dina senaste lantbruksnyheter! Nyheterna kan ni se i datorn, telefonen, iPad eller direkt i TV:n via Apple TV eller motsvarande utrustning från annan leverantör. Beroende på internetuppkoppling kan ni se sändningen i låg eller hög upplösning. Använder ni en dator så måste ni ha en uppdaterad webbläsare.

Söderber & Haak

Senaste programmen

Öppet hus, eller snarare öppen maskinhall, lockade hundratals besökare under helgen. I dagens program träffar vi också Betodlarnas nya generalsekreterare.
Vi rapporterar det senaste från spannmålsmarknaden och fler fall av Afrikansk svinpest har påträffats i Italien. Ny vecka med Lantbruksnytt!
I dagens program handlar det om ökande slaktköer för danska grisar och så sammanfattar vi några av veckans viktigaste nyheter.
I lördagens Lantbruksnytt handlar det om att var tredje Claastraktor som säljs i Sverige levereras av Traktorservice utanför Kristianstad, ett företag som gjorde ett rekordresultat i fjol. Högre skördar med...
Fredagens Lantbruksnytt handlar om att det finns flera sätt att bekämpa gräsogräs i spannmål trots resistens. Växtföljden är ett av de viktigaste. Nytt lammstall planeras för KLS Ugglarp i Hörby...
Gårdagens USDA-rapport och förarlösa traktorer på agendan i torsdagens Lantbruksnytt.
Kubota sålde färre antal traktorer 2021 jämfört med 2020 i Sverige trots att marknaden ökade totalt. Men på Kubota är man nöjda då de säljer bra i de hästkraftsklasser man...
Ökad precision med ny teknik i sprutrampen, vi har tittat på lanserade ActiveAir från Hardi. Och en djupströbädd med trappa, öppen långsida och kalvgömma blev smarta lösningar för dikostallet.
Agrar

Senaste inslagen

Ormatorps Gård

Tidigare måndagsintervjuer