Väderstad

Begagnatpriser

Traktorpriser begagnade traktorer

begagnatpriser_logoBegagnatpriserna på traktorer ändrar sig med tiden och påverkas av såväl efterfrågan i Sverige som i omvärlden, valutan samt nyförsäljningen. På NilehnTeknik finns alltid en prislista som visar vad begagnade traktorer ska kosta. Priserna avser traktor i standardutförande med enklaste transmissionsalternativet, utan lastare och med 70 procentiga däck. Traktorns alla funktioner ska vara okej och det får inte finnas några defekter förutom normalt åldrande.

För varje årsmodell finns angivet ett antal timmar. Om den aktuella traktorn gått mer eller mindre timmar korrigeras priset med 1 procent per 100 timmar.

Begagnatpriserna i vidstående lista uppdateras en gång per år och bygger på insamlade uppgifter från auktioner, annonser och intervjuer med generalagenter och återförsäljare.


Vi uppmanar alla att lämna sina egna uppgifter om vad traktorer kostar. Som tack för hjälpen får ni boken Traktortester med posten helt kostnadsfritt. Man kan naturligtvis rapportera helt anonymt, men då får man ingen bok som tack för hjälpen.

Traktor, fabrikat och modell (obligatorisk)

Årsmodell (obligatorisk)

Ungefärlig mätarställning (timmar) (obligatorisk)

2/4 WD

Pris (obligatorisk)MeddelandeDitt namn

Din adress

Din postadress

Din email

EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) *

Läs om hur vi hanterar personuppgifter enligt EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR).