Lantbruk, Nyheter och Avkoppling

FÖRETAGET
Agrar i Kristianstad är ett expansivt företag som startade år 1997. I grunden är Agrar ett lantbruksföretag, med maskinstation och legotorkning, men sedan år 1999 har företaget även varit verksam inom media. Vår nisch är att producera text, bild, film, böcker och webbtjänster inom lantbruk och entreprenad till egna produkter eller som frilansprojekt till andra tidningar eller företag.

Våra egna tidningar är NilehnTeknik, den enda renodlade tekniktidningen inom lantbruk som kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett helår. Till den finns en webbtidning, www.nilehnteknik.se. Den webbplatsen har alla de senaste tekniknyheterna inom lantbruk och den uppdateras flera gånger per dygn.

Inom entreprenadbranschen för bygg, anläggning, park och grönyta har vi tidningen Conpot som är gratis. Den skickas ut med 12 nummer per år till alla företag som önskar tidningen inom dessa branscher. Får ni inte Conpot men vill ha den klicka här. Även Conpot har en nyhetssajt; conpot.selantbruksnytt.se kan ni se nyheter på webbTV. En ny sändning finns tillgänglig klockan 12.00 varje dag året runt. Agrar i Kristianstad AB driver även ett mindre hotell i Puerto Rico, Gran Canaria. Där hyr vi ut lägenheter från 1 vecka och uppåt.

lantbruksnytt_cover
Se lantbruksnyheter på TV. Med en apple TV kan ni via smartphone, iPad eller dator se lantbruksnytt.se direkt i er vanliga TV med kvalitet som vilket TV program som helst. Varje dag klockan 12.00 laddas en ny nyhetssändning upp. Har ni inte tid att titta just då finns programmen alltid kvar för senare visning.

nilehnteknik_cover
 
NilehnTeknik är den enda renodlade tekniktidningen för lantbruket. Den kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett års prenumeration. Klicka här för att prenumerera!

conpot_cover
 
Conpot är en entreprenadtidning för företag och anställda inom bygg, anläggning, park och grönyta. Tidningen kommer ut med 12 nummer per år och gratis för alla i branschen. Klicka här om ni vill ha Conpot gratis!

kanarieöarna_cover
 
Kanarieöarna Magazine är precis som namnet antyder, en tidning om Kanarieöarna. Det är ett magasin som kommer ut med fyra nummer per år och som handlar om allt på de soliga öarna i Atlanten. Tidningen kan köpas i pressbyrån eller prenumereras för endast 149 kronor inklusive moms per år. Klicka här om ni vill prenumerera!

lantbruk
Agrar i Kristianstad AB bedriver växtodling på 155 hektar och utför även maskinstationstjänster inom lantbruk. Läs mer om det här. Vi har även tork och lager för spannmål och tar emot, torkar och lagrar spannmål åt kunder.

isla-bonita
Avkoppling
Livet är inte enbart arbete och då och då krävs lite avkoppling. Agrar i Kristianstad AB äger hotellet Isla Bonita i Puerto Rico, Gran Canaria där vi hyr ut lägenheter från en vecka och uppåt. Läs mer om det här.