ANNONS

Nyheter från OilQuick på Bauma

OilQuick är världsledande leverantör av fullautomatiska snabbfästessystem för grävmaskiner, hjullastare, kranar och materialhanteringsmaskiner. OilQuicks snabbfästen möjliggör sekundsnabba och säkra byten av hydrauliska redskap direkt från förarhytten. OilQuick har varit på marknaden i mer än 25 år och sålt mer än 26.000 system runt om i världen.
För åttonde gången ställer företaget ut på den internationella entreprenadmaskin mässan BAUMA 2019 i München som går av stapeln mellan den 8-14 april i år.
Totalt visar OilQuick tre nyheter och bland annat:

OilQuick har utvecklat ett system kallat ”Front Pin Guide” (FPG), som möjliggör en centrerad och säker instyrning av fästet i redskapsgrinden och säkerställer därmed en stressfri ihopkoppling av el- och oljekopplingar. FPG har testats i fält under mer än 18 månader med mycket bra resultat. Testerna visar att man får en förbättrad förcentrering vid koppling av el- och oljekopplingar, vilket ger en ökad livslängd på kopplingarna. Företaget räknar med att den nya patenterade produktförbättringen skall betyda ökad driftsäkerhet och lägre underhållskostnader för deras OilQuick kunder.

 

 

 

Relaterade artiklar