ANNONS

Ny monitor i Hardi Alpha

Hardi uppdaterar den självgående sprutan Alpha för bättre prestanda, tillförlitlighet och körkomfort. Alpha evo III har en fin balans mellan fram- och bakaxeln och har en liten totalvikt som ger ett optimalt vikt/kapacitetsförhållande och stor prestanda även under tuffa förhållanden.

Alpha evo III är standardutrustad med cat 4-hytt och erbjuder en utmärkt sikt. I 2021-års uppdatering låg fokus på en ny motorhuv och en bättre belysning.

Den pneumatiska FloatRide-fjädringen är optimerad på det sättet att avståndet mellan axeln och länkaget till ramen har utökats, 440 mm, för att förbättra komforten och fjädringseffektiviteten.

I den ändrade designen ingår en ny motorhuv, nya LED-lampor och nya gråa fälgar.

Vätskesystemet är skyddat bakom ett komplett lock och TurboFiller är nu hydrauliskt manövrerad, skyddad av hölje och integrerad i maskinens dimensioner.

Mekanismen är nu baserad på cylindrar med inbyggda linjära sensorer för positionsdetektering vilket ger en exakt spårvidd.
Styrningen i hytten är nu integrerad som en ISOBUS-app i HC-displayen med möjlighet att ställa in olika bredd för fram- och bakaxel.

Relaterade artiklar