ANNONS

JCB kommer tillbaka till Sweden Rock

Samarbetsavtalet mellan Sweden Rock och Söderberg & Haak avseende JCB-maskiner för hårdrocksfestivalen i Norje utanför Sölvesborg har förnyats.  Årets festival äger rum den 5–8 juni och får publikmagneter som Kiss, Europe, Rush och Status Quo på scen.
Förra året drog festivalen cirka 30 000 gäster och i år hoppas man på nytt besöksrekord. JCB-flottan bestående av drygt 60 fordon i form av hjullastare, teleskoplastare och fyrhjulingar med flak används under arrangemangets uppbyggnad, genomförande och avveckling, ett gigantiskt logistikprojekt.
Exempelvis så var det 619 medierepresentanter, 230 olika serveringar och utställare och 275 000 dryckesutskänkningar under de fyra festivaldagarna.
– Våra positiva erfarenheter från ifjol av att ha en tillförlitlig leverantör, Agroma Öst, och ett tillförlitligt maskinprogram, JCB, innebar att vi inget annat ville än att förnya vårt avtal, berättar Jon Bergsjö, marknadschef för Sweden Rock.
Pelle Åberg, produktionschef på Sweden Rock berättar att deras personal med alla maskinförare har blivit helt begeistrade i JCB.
Thomas Svensson, vd för Söderberg & Haak Maskin, erkänner att det var med viss tveksamhet man förra året gick in i samarbetet med Sweden Rock men säger nu att man fått väldigt positiv respons från kunder, både maskinägare och förare, samt från återförsäljare och personal när man summerade det för branschen unika marknadsföringsgreppet.
– Och så har vi lärt känna människorna bakom Sweden Rock, professionellare och seriösare partners är svårfunna, avslutar Thomas.

Relaterade artiklar