ANNONS

4 guld och 33 silver på Agritechnica

Arrangören för Agritechnica, tyska DLG, har nu utsett vinnarna bland alla produktnyheter som finns med på mässan i november. Totalt delas det ut 4 guld- och 33 silvermedlajer.
De som fick guld är den tyska maskintillverkaren Grimme för ett nytt pneumatiskt system för att skilja ifrån sten och jord vid potatisupptagning, Rauch, även de från Tyskland, för ett nytt automatiskt system för exakt gödselspridning med centrifugalteknik, den italienska teleskoplastartillverkaren Merlo för sin första hybriudmaskin samt tyska Claas för sin simulator för att utbilda tröskförare.
Tyska företag är som vanligt välrepresenterade bland guldmedaljerna på Agritechncia.
Här på www.nilehnteknik.se kommer vi de närmsta veckorna att presentera alla desssa produkter, som kommer att tilldeals medaljer på mässan, lite mer noga.
I nästa utgåva av magasinet NilehnTeknik beskrivs en stor mängd av de nyheter som kommer att visas på Agritechnica. Den tidningen kommer ut redan den 16 oktober, en månad före mässan. Är ni inte redan prenumerant men vill ta del av alla nyheterna, klicka här för att teckna en prenumeration. Det kostar endast 299 kronor + moms för ett helt år!

Relaterade artiklar