ANNONS

Great Plains säljs via Kverneland

Great Plains Manufacturing Inc. och Kverneland Group utvecklas tillsammans och skapar synergieffekter. Det har beslutats att integrera Great Plains försäljning och distribution i Kverneland Groups säljbolag, i Västeuropa samt Polen och Ungern.

De två systerbolagen Kverneland Group och Great Plains utvecklar synergieffekter till fördel för kunder och distributörer.

Målet är att stärka produktutbudet och kundfördelar genom gemensam utveckling. Kombinerat har de två företagen en global närvaro och stora resurser för att kunna utveckla lösningar och innovationer för lantbruket.

 

I Västeuropa, Polen och Ungern kommer Great Plains försäljning och distribution integreras i Kverneland Group, med mål att ytterligare stärka produkterbjudandet till våra kunder och distributörer. Med detta kommer även Great Plains kunder och partners stödjas av Kverneland Groups starka resurser inom försäljning, reservdelar och support. Och i och med att man nu tar med Great Plains är nu utbudet från Kverneland Groups säjbolag ännu starkare för lantbrukarna,

 

Det kommer vara en stegvis process och tills vidare kommer affärer med Great Plains göras enligt befintlig affärsmodell och principer. Både återförsäljare och kunder kommer att informeras i god tid hur framtida affärsmodeller kommer se ut.

Dai Watanabe, VD över Kverneland Group är nöjd över synergieffekterna mellan Great Plains och Kverneland Group. Han är övertygad att integrationen av Great Plains i Kverneland Groups säljorganisation i Västeuropa kommer ge starka fördelar för slutkunder och återförsäljare. Watanabe menar även att detta är ett sätt att ytterligare stärka företaget som en ev de ledande inom intelligenta och effektiva lösningar för lantbruket.

Om Kverneland Group

Kverneland Group (Kverneland AS) är ett ledande internationellt företag som utvecklar, producerar och distribuerar lantbruksmaskiner och tjänster. Starkt fokus inom innovation tillåter oss att tillhandahålla ett unikt och omfattande produktprogram med hög kvalitet. Kverneland Group erbjuder ett omfattande knippe av system och lösningar till det professionella jordbruket. I produktprogrammen finns maskiner inom jordbearbetning, sådd, slåtter och balpressar, gödningsspridare och växtskyddssprutor. För mer information om Kverneland Group besök www.kvernelandgroup.com

 

 

Om Great Plains Manufacturing, Inc.

Great Plains Manufacturing, grundat 1976 har mer än 1.300 anställda världen över.

 

founded in 1976, employs over 1,300 people worldwide. . Det omfattar fem divisioner: Great Plains Ag, som tillverkar jordbearbetning, näringsapplikationer, och såmaskiner; Land Pride, som tillverkar parkunderhålls redskap som klippare, rotorkultivatorer, rotorklippare, samt grävredskap; Great Plains International, som säljer företagets produkter globalt; Great Plains Trucking, som driver en nationellt flotta av flaklastbilar och Great Plains Acceptance Corporation, som finansierar företagets produkter. Great Plains Mfg., Inc. har sitt huvudkontor i Salina, Kansas. För mer info: greatplainsmfg.com.

 

Relaterade artiklar