ANNONS

Abelco gör ny roadshow

Även i år blir det möjlighet att provköra Abelcos maskiner på flera platser runt om i landet.
Under veckorna 12 och 13 kommer Abelco att ge sig ut på vägarna och tillsammans med Rollertilt och PowerTools kommer de till 11 platser, från Malmö i söder till Gävle i Sveriges mitt.
– Våra återkommande maskinvisningar har blivit en succé, våra kunder ringer oss för att höra när och vart vi kommer, säger Peter Augustsson, maskinsäljare hos Abelco.
Han berättar att de som vanligt kommer att ha med ett urval av maskiner för provkörning, från 1 till 11 ton, både hjullastare och grävmaskiner. Rollertilt visar skopor och redskap, samt Cabel.D, den världsunika maskinmonterade kabelsökaren och maskinstyrning med både 2D och 3D till Sveriges vassaste priser. Dessutom finns PowerTools med och spräcker sten, live!
Visningar sker på följande orter:
22/3 Göteborg
23/3 Halmstad
24/3 Malmö
25/3 Växjö
26/3 Jönköping
28/3 Linköping
29/3 Stockholm
30/3 Gävle
1/4 Örebro
2/4 Karlstad
11/4 Bovallstrand

Abelco erbjuder prisvärda gräv-, last- och entreprenadmaskiner och har intagit en tätposition på den svenska marknaden. Bolagets maskiner tillverkas enligt svenska specifikationer och håller en mycket hög standard. Abelco har även utvecklat Rollertilt – ett produkttillbehör som gör det möjligt att svänga skopan på en grävmaskin i 360 grader.
Abelco handlas från 17/1 2011 på AktieTorget.se.

Relaterade artiklar