ANNONS

Abelco satsar i Skåne

Abelco Nordic AB har etablerat ett nytt försäljningskontor i Löberöd mitt i Skåne, vår säljare i Södra Sverige heter Andreas Jönsson. Andreas har en bakgrund inom lantbruksnäring och försvaret.
Abelco Nordic AB:s nya försäljningskontor är placerat i Löberöd mitt i Skåne ca 20 minuter från Malmö och nära till allt i regionen. Kontoret ligger dessutom granne med vår servicepartner i Skåne, E.M. Service AB. Vår säljare på plats heter Andreas Jönsson, Andreas är 25 år och har sedan tidigare utbildats inom lantbruksnäringen samt inom försvaret och därefter bytt bana till att börja sälja maskiner för Abelco.
Kontoret i Löberöd är som tidigare nämnt granne med vår servicepartner E.M. Service AB. E.M. Service AB kommer att med tiden bygga upp ett lager av Abelcos reservdelar, vilket kommer leda till en ännu bättre lokal och nära service. Det vi erbjuder är maskiner med bra kvalité till rätt pris med god service i en av Sveriges just nu hetaste regioner.
E.M. Service AB är ett familjeföretag med affärsidén att serva och reparera alla typer av entreprenadmaskiner. En stor del av verksamheten idag är arbeten med miljövänliga motorer, huvudsakligen från Cummins. Samtidigt är E.M. Service AB sedan 2004 serviceutlämnare åt Huddig och numera även åt Abelco.

Relaterade artiklar