ANNONS

Attraktivt jobba på Rise

RISE placerade sig på en fjärde plats av 240 arbetsgivare när studenter som läser naturvetenskap på högskolenivå fick ange de mest attraktivaste arbetsgivarna. Det visar Universums Företagsbarometer 2020. Dessutom får RISE titeln ”raket” bland civilingenjörer där RISE klättrat från plats 26 till 19 och ”superraket” bland högskoleingenjörer där RISE klättrat från placering 61 till 36.

– Vårt uppdrag att stärka svenskt näringsliv och samhälle gör att vi erbjuder ett arbetsliv som är viktigt och meningsfullt. De unga ser att RISE genom forskning och innovation bidrar till en mer hållbar utveckling och att vi behövs nu mer än någonsin säger Pia Sandvik, VD RISE.

– Vi har en tydlig målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och det målmedvetna arbetet visar sig inte bara i Universums undersökning utan också i det faktum att vi har många högt kvalificerade sökande till de tjänster vi utlyser. Vi kommer att behöva ännu fler engagerade och innovativa problemlösare i framtiden, säger Paulina Persdotter Örtendahl som är Specialist Employee experience & Talent Management på RISE.

Företagsbarometern genomfördes under perioden oktober 2019 – januari 2020. Drygt 24 200 studenter från 33 olika universitet eller högskolor medverkade i undersökningen.

Relaterade artiklar