ANNONS

Back in business

Mindre än en vecka efter att det blev officiellt att Swedish Agro Machinery tar över distributionen av HORSCH produkter i Sverige så har företaget rekryterat sin första medarbetare som enbart kommer att arbeta med HORSCH. Daniel Andersson blir ansvarig för produkt- och service.

Daniel Andersson är 30 år gammal och kommer från Stroco Agro där han arbetat som servicechef för HORSCH under de senaste tre åren. Daniel Andersson hade sin första arbetsdag i måndags.

– Jag tycker att det är roligt att få fortsätta att arbeta med HORSCH kvalitesprodukter i Sverige. Swedish Agro Machinery är ett nytt spännande företag och jag är glad över att jag får den här möjligheten. Jag ska se till att HORSCH kunder ska få fortsatt god service i Sverige, säger Daniel Andersson.

Swedish Agro Machinerys vd Björn Pettersson är nöjd med rekryteringen.

– Daniel har erfarenhet från både service och försäljning av HORSCH produkter. Han kommer att hjälpa oss att få till den snabba och goda start som vi önskar med detta varumärke inom Swedish Agro Machinery, säger han.

Daniel Andersson kommer att arbeta i Swedish Agro Machinerys monter (E212) på Borgeby Fältdagar. Flera produkter från HORSCH kommer finnas i montern.

Relaterade artiklar