ANNONS

Bala Agri satsar på Östeuropa

Bala Agri har anställt en ny säljare som först och främst ska arbeta med försäljning till länderna i östra Europa. Den nya säljaren heter Ewa Schmidt.
Bala Agri AB är ett tillverkande företag beläget i Nossebro i Västra Götalands län. Företaget startades i början av 1980 talet med tillverkning för rundbalshantering, man startade också tidigt med tillverkning av produkter för  vedhantering.  År 2002 köpte Bala Agri upp varumärket Husqvarna Vagn och produktionen flyttades över till lokaler i Nossebro.
Idag består företaget av en toppmodern produktionsanläggning på 6 500m2. Företaget har inriktat sig på kvalitetsprodukter mot lant- och skogsbruk. Produkterna säljs via ett rikstäckande återförsäljarnät inom Norden. I dag har Bala Agri AB produktion av fyra olika produktområden.
Husqvarna Vagn är traktorkärror och vagnar från 4 till 16 ton. Inom skog tillverkas vedklyvar, vedkapar, vedtransportörer och vedmaskiner
För lantbruket har Bala Agri balgripar, balspjut, utfodringshäckar och ett komplett grindsystem samt den automatisk utfodringsvagn Balder med strömförsörjning 24V eller 230V.
Inom entreprenad finns redskapsadapterar och redskapsfästen.

Relaterade artiklar