ANNONS

Billigare övervakning

Webstech är ett övervakningssystem för spannmål i framförallt planlager. Med sensorer i spannmålslagret kan man kontinuerligt se temperarturen i lagret på sin dator. Man kan även lägga in bevakningsnivåer så att man får ett larm i mailen så fort temperaturen stiger över en bestämd gräns. Fördelarna är flera men investeringen är ganska stor, cirka 100 000 svenska kronor för ett planlager på ett par tusen ton.
Nu erbjuder den danska firman Webstech ett leasingalternativ och på så sätt belastas inte likviditeten så hårt. Avtalet löper på fyra år med kvartalsvis betalning av leasingavgift. Efter fyra år äger man hela utrustningen och behöver därefter endast betala för mobilabonnemanget i sändaren och för serverplatsen hos Webstech.
NilehnTeknik har testat Webstechs övervakningssytem och det testet finns i magasinet NilehnTeknik nummer 3-2013. Vi har ett mindre antal av det numret kvar och bjuder på detta om man tecknar en helårsprenumeration på NilehnTeknik, pris endast 299 kronor plus moms, senast den 6 juni 2014. Klicka här om ni vill prenumerera.
BlaatSpyd_720_405

Relaterade artiklar