ANNONS

Blue Cab 4 prisas på Eima

Den 9 november öppnar den internationella lantbruksmässan Eima i Bologna, Italien. Precis som alla andra mässor finns det ett program för nyheter och en av de produkter som tilldelas pris av Unacoma, Eimas arrangör, är New Hollands nya hytt Blue Cab 4. Hytten finns på kompakttraktorerna New Holland F, N och V och har ett helt nytt avancerat system för hyttventiltion. Det är övertyck med nya filter, något som är viktigt på den här typen av traktorer som ofta används i vin- och fruktodlingar med fläktsprutor.
I tester har traktor med Blue Cab 4 körts med växtskyddsspruta i 300 timmar, med samma filter, utan att man kunnat mäta några växtskyddsmedelsrester i hytten.
Det finns många fler produkter som tilldelas nyhetsutmärkelser på Eima i Bologna, som har öppet till den 13 november. Lantbruksnytt är med på mässan och fler rapporter kommer här och i magasinet NilehnTeknik nr 4-16 som kommer ut den 12 december. Är ni inte redan prenumerant på tidningen kan ni enkelt bli det genom att klicka här och fylla i den elektroniska kupongen. Det kostar endast 299 kronor plus moms för ett helt års prenumeration. Ni ser även inslag från Eima på våra webb TV nyheter här på www.lantbruksnytt.com.
nh_t4v

Relaterade artiklar