ANNONS

Borgeby Fältdagar – En solskenshistoria

Borgeby Fältdagar slutade med solsken i dubbel bemärkelse. Efter en första dag med lätt regn och en andra dag som började med mulet väder sprack molntäcket efter hand upp i dag på eftermiddagen så att mässan slutade med fint väder och till och med sol.
Solsken blev det även för arrangören HIR Malmöhus som räknade in över 18 000 besökare under de två mässdagarna. Det är rekord sedan Borgeby Fältdagar startade för 15 år sedan. Mässan hade således jubileum och vad kan då vara bättre än ett par rekord. Det var nämligen rekord även när det gäller antalet utställare som i år var 352 till antalet.
En av dessa hade ockås jubileum i sin monter. Det är Lantmännen Maskin som firar Claas 100 år i år.
NilehnTeknik, som hade monter i stora tältet, tackar alla besökare för årets mässa och vi hoppas vi ses igen 2014. Men innan dess träffar ni oss, i år, på EntreprenadExpo på Ring Knutstorp samt på LantbruksElmia i Jönköping.
På Nilehn Frågar undrade vi vilka av våra läsare som skulle besöka Borgeby Fältdagar i år. Av 381 som svarat på frågan tänkte hela 69 procent komma till mässan, 25 procent svarade nej medan 6 procent var osäkra vid frågetillfället.

Relaterade artiklar