ANNONS

Bridgestone på Eima

Däcktillverkaren Bridgestone med varumärken som Firestone kommer att ställa ut på Eima i Bolgona. I montern visas Firestones fullständiga lösningar för lantbrukare; innovativa, mer effektiva däck i kombination med förstklassig service från Agri Point och system för att göra lantbrukarens vardag lättare, till exempel den nya Firestone smart-phone applikationen för lufttryck.
Man lyfter även fram nya Firestone Maxi Traction IF. Utvecklad för motorstarka traktorer är Maxi Traction nu med ”Increased Flex” teknologi – antingen att arbeta vid reducerat tryck med samma belastning och hastighet, eller att bära tyngre laster vid samma lufttryck, för ökad effektivitet och förbättrade skördar.
Firestone visar också nya Performer 65, 70 och 85 radial med förhöjt last- och hastighetsindex, vilket erbjuder lantbrukare mätbara fördelar i arbetstid och lastkapacitet.
Övriga däck som visas: Firestone R4000 erbjuder hög stabilitet och hållbarhet, Duraforce är speciellt utvecklad för lätt industrianvändning, och världens största lantbruksdäck, Firestone DT23 med IF  med dimensionen 850/75 R42 och med en diameter av 2,32 meter.

Relaterade artiklar