ANNONS

Case IH förstärker med nya återförsäljare

Case IH utökar sitt försäljningsområde i mellersta Sverige samt på Gotland genom att knyta tre nya återförsäljare till sig. De nya återförsäljarna har lång erfarenhet av maskinbranschen och de kommer från dag ett att serva nya och gamla Case IH-kunder med både reservdelar, service och nya maskiner.

Roland i Slandrom kommer i framtiden att representera Case IH och ska täcka in området runt Östersund med omnejd. Företaget finns en mil utanför Östersund och har varit aktivt i lantbruksmaskinbranschen under många år, man startade företaget 1977, och det är ett av de äldsta i området. Företaget har sex anställda. Case IH-försäljningen kommer att skötas av Stefan Grandell och Martin Aronsson.

Även andra delar av mellersta Sverige kommer att ha Case IH-täckning framöver. I Delsbo kommer det nystartade Glantz Maskiner AB att sälja maskinerna från Case IH. Glantz Maskiner är ett familjeföretag med Esbjörn, Erik och Pelle Glantz i spetsen. Även om företaget är nystartat finns det gedigen erfarenhet av lantbruksmaskiner och man kommer att erbjuda service och reservdelar från dag ett. Deras försäljningsområde täcker norra Gävleborgs län och norrut upp till Sundsvall.

Den tredje nya återförsäljaren är Gevab på Gotland. Gevab är ett nystartat företag som ägs och drivs av Joel Eckard. Företaget återfinns i helt nya lokaler mitt på Gotland, i Roma, och för närvarande jobbar tre personer i företaget. Förutom Joel Eckard finns en mekaniker och en verkmästare, dessutom planerar man att inom kort anställa ytterligare mekaniker. Joel har gedigen erfarenhet från maskinbranschen. Han har jobbat praktiskt med lantbruk och entreprenadmaskiner, samt jobbat med handel med entreprenadmaskiner.

— Vi hos Case IH är glada över våra nya samarbeten och vi ser en god potential i de tre företagen. Efter några års frånvaro känns det väldigt positivt att kunna höja servicenivån och öka närvaron i dessa områden, säger Daniel Lilja, försäljningschef Case IH.

Relaterade artiklar