ANNONS

Case IH på Öland

Axima AB och Rogers Bilel AB startar upp med Case IH försäljning från Färjestaden på Öland. De kommer tillsammans sköta försäljning samt service på hela Kalmarområdet. Vi ser fram emot att kunna erbjuda auktoriserad service av Case IH samt New Holland i området och på så vis säkerställs reservdelsförsörjningen till alla kunder säger Roger Johnsson som framgångsrikt driver Rogers Bilel.

Företaget har ett gott renommé när det gäller att bedriva professionell service på bilar, traktorer och lantbruksmaskiner. För kännedom så kommer vi att bygga en helt ny verkstad för lantbruksmaskiner säger Fredrik Andersson som kommer att ansvara för eftermarknaden. Satsningen visar på framtidstro och effektiv service som kommer att ge en stabil grund för CNH i området.

Axima är ett framåt företag som har stor erfarenhet av att hantera flera anläggningar på ett stort område likt övriga Europa säger Per-Olof Ohlson som är Case IH ansvarig i Sverige. Nya återförsäljarstrukturen utan importörsledet skapar en större kostnadseffektivitet och passar Axima då de redan finns etablerade på 10 orter i Västra Götaland, norra Halland samt Jönköpings län.

Vi har en mycket stor framtidstro på området tillsammans med våra leverantörer säger Carl Lindell, VD Axima. Förutom Case IH så kommer man från dag ett representera Horsch, Lely och Pöttinger. Vidare kommer etableringen i området bli en stor utmaning för oss och en del traktorer är redan sålda. Rekrytering av en maskinsäljare kommer att påbörjas inom kort.

Så fort man har en säljare på plats så kommer kunder bjudas in till en informationskväll där vi kan kommunicera vidare hur vi tänker kring framtiden.

Verksamheten kommer att bedrivas på samma sätt som övriga Axima med följande ledord i fokus;

Engagemang, Tillgänglighet, Trygghet.

Relaterade artiklar