ANNONS

Det blir maskiner på nästa Borgeby Fältdagar

Det säger Anna Larsen på HIR-Skåne, arrangören bakom Borgeby Fältdagar. Enligt henne kommer det att ställas ut maskiner även på Borgeby Fältdagar år 2025.

Enligt HIR-Skåne så uttalades sig branschorganisationen Maskinleverantörerna i höstas att de rekommenderat sina medlemmar att ställa ut på Borgeby Fältdagar jämna år och på Brunnby Lantbrukardagar udda år.
– Det är således ingen kartell utan en rekommendation. Det enda vi vet är att Väderstad inte ska medverka nästa år, konstaterar Anna Larsen.
Bo Stark, delägare på Väderstad, menar i en intervju i dagens Lantbruksnytt webb TV att de flesta maskintillverkare, importörer och återförsäljare av maskiner i Sverige är medlemmar i Maskinleverantörerna och kommer att följa rekommendationen. Hur det slutar återstår att se.
– Vi är så nöjda med årets mässa. Det kommer absolut att finnas maskiner på Borgeby nästa år den 25 till 26 juni. Konceptet är precis som vanligt och fullskaligt. Flertalet maskintillverkare har redan förhandsbokat sin monter. Naturligtvis respekterar vi alla utställares enskilda beslut om mässnärvaro, precis som vanligt, och hälsar varmt välkomna åter 2025, säger Anna Larsen.

Relaterade artiklar