ANNONS

Dewulf går fullt in för ISOBUS

Som leverantör av ett komplett sortiment av jordbruksmaskiner för odling av potatis och rotfrukter kommer Dewulf från hösten 2022 att introducera full ISOBUS på nästan alla CP och Structural potatissättare.
Det är ett tillverkaroberoende system.
ISOBUS-driften är anpassad efter gällande standard och passar därmed ihop med andra fabrikat.  Den är därför tillgänglig både via traktorns originalmonitor och via en extra display i hytten. Detta innebär att joysticks i traktorn kan användas för att styra sättaren. Om traktorn inte är utrustad med ISOBUS kan en individuell ISOBUS-kabelsats beställas separat.
Dewulf erbjuder flera Skärmalternativ.
Ytterligare GPS-kontrollerade visningsalternativ för traktorn inkluderar licenssektionskontroll och licensvariabel hastighet. Det senare gör det till exempel möjligt att använda uppgiftskort för att konfigurera vilka områden av fältet som ska gödslas. Dessa funktioner är tillgängliga och kan anpassas individuellt efter specifika behov vid en viss tidpunkt.
Leverans av ISOBUS kommer att vara möjlig från och med januari 2023, så den uppdaterade sättaren kommer att vara redo att användas till nästa säsong.

Relaterade artiklar