ANNONS

Effektiv klippare från Husqvarna

Den nya professionella frontrotorklippare P 525D sparar både tid och pengar för entreprenörer och fastighetsägare. Den kompakta maskinen uppnår resultat utöver det vanliga på ytor som annars är svåra att komma åt.
Upp mot 20 till 30 procent av kostnaden för skötsel av allmänna gräsmattor går åt till trimning och annan kompletterande klippning där stora frontrotorklippare inte kommer åt. Pengar som sparas tack vare den dieseldrivna frontrotorklipparen P 525D som med sin manövrerbarhet klipper så exakt att trimning och annat efterarbete minimeras.
Maskinens kompakta format och höga transporthastighet gör att den är lämplig både som stationär och mobil klippare. Tillbehör som slaghack, sopvals, vikbar plog och hytt gör P 525D till en året-runt-maskin. P 525D levereras utan aggregat och kan utrustas med 132 och 155 cm Combi klippaggregat.
Cirkapris 158 400 kronor exkl. moms.

Fakta om P 525D:
• Husqvarnas bakvagnsstyrning gör så att bakhjulen kan svängas in under maskinen vilket ger suverän manövrerbarhet med en minimal svängradie vid fullt rattutslag.
• Maskinens låga tyngdpunkt tillsammans med AWD-systemet ger utmärk sluttnings- och backstabilitet.
• Högpresterande 3-cylindrig Kubota dieselmotor.
• Ergonomisk förarkomfort för bekväm körning under långa arbetspass.
• Fällbar motorhuv och lättåtkomliga servicepunkter gör det enkelt att utföra underhåll och service.

Relaterade artiklar