ANNONS

Eldriven kraftfull kross

Eldriven kraftfull kross (rubrik)

Den nya eldrivna DW 308 Rhino är ”stark som en noshörning” och löser de tuffaste krossningsuppgifterna när det kommer till riktigt stora volymer av t ex Industri- och rivningsavfall, returträ, stubbar, trädgårdsavfall, bio- och hushållsavfall. DW 308 Rhino ersätter den gamla DW-modellen ”Mammut”.

DW 308 Rhino är direktdriven av en AC-motor, till skillnad från tidigare modellers DC-motor. VarioDrive reglerar hastigheten för optimal anpassningen till materialet. Automatisk reversering av valsen vid överbelastning. Försedd med QuickChange-system för snabbt och enkelt byte av skärverktyg och tillbehör.
DW 308 Rhino svår att slå när det gäller flexibilitet, effektivitet och kostnadsoptimering.
Variabel hastighet – vridmomentet ökar vid last och hastighetsfall (jmf. VarioDrive i nya Inventhor-serien). Automatisk reversering av valsen vid överbelastning. Modul-design gör att den finns i ett flertal varianter. Enkelt utbytbart krossystem i storlek: M, L och XL. Extremt robust ramkonstruktion med en vikt på upp till 45 ton beroende på utrustningen. Väl tilltagen inmatningsficka även lämplig för matning med hjullastare. Service- och underhållsvänlig med hydrauliskt öpp- ningsbar krosskammare för verktygsbyte från sidan. Även lämplig för mycket dammiga miljöer, då AC-motorn är okänslig för damm.

Relaterade artiklar