ANNONS

Eldriven spakklippare från JD

John Deere utökar sin portfölj av produkter designade för framtiden genom att introducera den helt nya Z370R Electric ZTrak Residential Zero Turn Mower. John Deere elektriska spakklippare riktar sig till fastighetsägare som enkelt vill hålla gräsytorna fina med minskat underhåll, förenklad användning och ökad förarkomfort på grund av mindre buller och vibrationer under klippning.

Den nya Z370R Electric ZTrak ger markägare valmöjligheter när de utvärderar deras behov av gräsmatteskötsel och levererar den höga kvalitetsnivå som kunderna förväntar sig i en John Deere gräsklippare i kombination med ett bra miljöval för framtiden.

– Alla har olika behov när det kommer till sin mark, och vi förstår att en storlek inte passar alla när det kommer till energilösningar. Det är därför det är viktigt för oss att förse våra kunder med ett brett utbud av gräsklipparalternativ utan att kompromissa prestanda från gasmaskiner, säger Eric Halfman, marknadschef för gräsutrustning, John Deere.

Z370R Electric ZTrak stoltserar med strategiskt designade funktioner och teknologier, vilket ger en förenklad, renare klippning utan att offra klippupplevelsen jämfört med en traditionell gasklippare. Z370R främjar en enkel användning av elektriska lösningar och kan laddas utan att ta bort batterierna genom att använda en vanlig utomhusförlängningssladd och ett 110-volts jordat uttag. Detta hjälper till att eliminera behovet av externa laddare och extra lagringsutrymme. Ytterligare designfunktioner inkluderar stora fram- och sidoramsskenor, som ökar maskinens hållbarhet, prestanda och utseende, samt ett 42-tums Accel Deep-klippaggregat som ger överlägsen klippkvalitet vid högre markhastigheter. Accel Deep klippaggregatet förser även ägare med industriexklusiv John Deere MulchControl™-teknik, vilket resulterar i minskat gräsklipp och en hälsosammare gräsmatta.

Z370R Electric ZTrak förlänger John Deere Z300-plattformen och skiljer sig från konkurrenskraftiga modeller, och har ett integrerat, förseglat batteri och inbyggd laddning för att förse enheten med ström. Det helt förseglade batteriet möjliggör klippning i våta och regniga förhållanden. Batteriet med en maximal kapacitet på 3,56 kWh stöds av en 5-års tillverkargaranti och gör det möjligt för kunder att klippa upp till 2 hektar.

Z370R Electric ZTrak förstärker klippupplevelsen med nollutsläpp ytterligare och har en stor LCD-skärm som används för att övervaka batterinivåer med tre lägen, vilket gör att föraren kan justera inställningarna baserat på preferenser och gårdsförhållanden. För en enklare klippning aktiveras den integrerade parkeringsbromsen när manöverspakarna trycks utåt, och en tryckknappsstart sätter snabbt på maskinen och gör den klar för klippning på några sekunder. Dessutom gör det integrerade Bluetooth™-systemet det möjligt för ägare att fjärrövervaka gräsklipparens laddningsstatus och batterinivå via MowerPlus™-appen.

Slutligen kan kunder dra nytta av minskat underhåll i samband med Z370R Electric ZTrak. Utan att behöva fylla på gas och byta olja, filter och remmar kan kunderna komma till jobbet snabbare och hålla igång längre.

Om maskinen säljs i Europa i dag är oklart.

Relaterade artiklar