ANNONS

Elektriska lastmaskiner från Tobroco-Giant

Det är två modeller G2200E och G2200E X-TRA som kombinerar det bästa av båda världarna med fördelarna med en midjestyrd lastare och tyst drift och nollutsläpp. Det är kompakta lastare idealiska för inomhus arbeten eller byggarbetsplatser.

G2200E-lastare är standard utrustade med ett 48V litiumjonbatteri som fyller det utrymme som traditionellt används för motorn. Med två separata elmotorer, 6,5 kW för att driva maskinen och 11,5 kW för hydrauliken, finns det alltid tillräckligt med kraft för att utföra alla arbetsuppgifter . Med en lyfthöjd på 2,85 meter och en kapacitet på 1.650 kg är G2200E perfekt att använda när höjden är viktig. G2200E X-TRA har en lyftkapacitet på 2 200 kg, lyfthöjd på 2,45 meter och är speciellt utvecklad för extremt tungt arbete inom entreprenad.
Kunderna har möjlighet att välja batteri som passar deras behov och den bästa lösningen för deras arbetsområde. Tobroco-Giant erbjuder tre litiumjonbatterier med en kapacitet på 12,3 kWh (240 Ah), 18,4 kWh (360 Ah) eller 24,6 kWh (480 Ah). Beroende på deras val är en batteriladdning tillräcklig för att arbeta under normala förhållanden i 4, 6 eller 8 timmar. Så det finns mer än tillräckligt med energi för att arbeta hela dagen.
Litiumjonbatterierna från Tobroco-Giant vinner över traditionella blybatterier på prestanda, snabba laddningstider och noll underhåll. Vidare är litiumjonbatteriernas livstid upp till tre gånger längre än vanliga batterier. Batteriet är självskyddat med sitt eget intelligenta batterihanteringssystem och kan laddas när som helst utan att batterilivslängden påverkas. Detta gör det till en tillförlitlig lösning för hyresmarknaden. Tobroco-Giant erbjuder olika lösningar för laddning på en arbetsplats. Den elektriska GIANT lastaren kan utrustas med en inbyggd laddare på 40A eller 60A som använder en vanlig 230V strömförsörjning så att de kan laddas var som helst.
För att ge maximal flexibilitet kan kunderna välja en extern laddare på sin arbetsplats. Laddare är tillgängliga i området från 40A-300A, vilket gör det möjligt att ladda ett batterisystem upp till 50% inom 30 minuter. Efter att den lätta och kompakta laddaren har fästs på plats eller installerats kan de omedelbart tas i drift.
Trots en högre investering för en G2200E (X-TRA) kommer kunderna att dra nytta av minskade driftskostnader och mindre underhåll under deras livscykel. Det finns ingen anledning att lagra diesel på arbetsplatsen och med varje kostnad kommer en kund att spara pengar. G2200E-modellerna kräver lägre underhåll eftersom de har färre rörliga delar och motorfilter och vätskor behöver inte bytas ut. Längre serviceintervaller innebär färre borttappade timmar från underhållstiden.
G2200E-maskiner kan konfigureras enligt kundernas önskemål. Man börjar med valet av lastare, en standard- eller X-TRA-modell. Sedan finns det ett val för tre litiumjonbatterier. Också med hänsyn till alternativen finns det många möjligheter. Man kan välja hytt, säkerhetstak eller fällbart säkerhetstak, uppvärmning och upp till 3 dubbelverkande funktioner framåt.Maskinen är  EU-certifierad. Detta ger kunderna möjlighet att beställa maskinen exakt för det arbete som behöver göras och till ett konkurrenskraftigt pris.

 

 

 

Tekniska specifikationer

Maskin G2200E G2200E X-TRA
Batteri 12,3 kWh (240 Ah) 18,4 kWh (360 Ah)
Hydraulisk motor 11,5 kW 11,5 kW
Drivmotor 6,5 kW 6,5 kW
Körhastighet 15 km / h 15 km / h
Lyftkapacitet 1.650 kg 2 200 kg
Lyfthöjd 2.850 mm 2.450 mm

 

 

 

 

Relaterade artiklar