ANNONS

Elmia Wood byter datum 2021

Elmia AB meddelar att hela världens skogsmässa Elmia Wood, kommer att äga rum 18-21 maj år 2021.

Elmia Wood är en internationell mässa för hela skogsbruket. Det är en mötesplats ute i skogen. Där alla, från till idéstadie till färdiga produkter och maskiner, har möjlighet att finnas representerade.

-18-21 maj 2021 innebär att mässan förläggs under vanliga veckodagar. Mässan krockar inte med religiösa högtider eller röda kalenderdagar. Vi vill inte heller kollidera datummässigt med andra arrangemang med skoglig koppling, det gynnar ingen. Dessutom öppnar ett datum i maj för möjligheter kopplade till utbildningsinstanser, då terminerna ofta fortfarande är igång, förklarar Mattias Pontén, Projektledare och mässansvarig för Elmia Wood.

Elmia har lång erfarenhet av att arrangera skogsmässor i skogen. Första mässan genomfördes redan 1975. Mässans innehåll utvecklas i takt med världens skogsbransch och planeringen är redan i full gång.

Elmia Wood 18-21 maj 2021

Elmia Wood är världens ledande skogsmässa och arrangeras vart fjärde år utomhus i skogarna söder om Jönköping. Förra Elmia Wood (2017) hade över 500 utställare, 50 000 besökare från hela världen och bevakades av den internationella branschpressen.

 

Relaterade artiklar