ANNONS

En röd högerregering

Självklart kan vi väljare inte begära att få traditionell högerpolitik när Regeringen måste ta hänsyn till Sverigedemokraterna för att få majoritet i Riksdagen. Det blir naturligtvis till att ge och ta.

Men när moderaten och tillika migrationsministern Maria Malmer Stenergard försvarar förslaget att arbetskraftsinvandrare ska ha minst 80 procent av en svensk medianlön från och med den 1 oktober 2023 blir man tveksam till att rösta mer på det partiet.
Moderaterna och Liberalerna har jag alltid tyckt stått för en politik där man inte petar i företags och privatpersoners angelägenheter utan koncentrerar sig till att hålla statsfinanserna på plus, skatterna så lågt det går, se till så det finns infrastruktur och energi samt en effektiv skola, sjukvård och rättsväsende. That´s it!
Lönenivåer sköter arbetsmarknadens parter alldeles förträffligt själva utan politisk inblandning.

Sverigedemokraterna tror att arbetskraftsinvandrare tar jobben från svenskar. Så är inte fallet. Jag känner till lantbrukare som varje säsong tar in stora mängder arbetskraft från utlandet. Det tvingas de göra eftersom det inte finns några svenskar som vill ha dessa arbeten.
Dessa arbetskraftsinvandrare får en lön de är nöjd med, annars hade de inte rest hit, och arbetsgivaren betalar en lön som fungerar i verksamheten.

Sverigedemokraterna driver frågan för att stoppa alla invandrare, på såväl lång som kort sikt.
Men det blir inte fler svenskar i arbete för att arbetskraftsinvandringen minskar.
Bortsett från en liten skara kan man nog konstatera att de som inte har arbete i Sverige i dag, antingen inte vill arbeta eller så håller de inte måttet på arbetsmarknaden.
Det är tråkigt och det kan ingen politiker säga, men det är sanningen!

Jag har aldrig förstått varför Sverigedemokraterna alltid placeras till höger på den politiska spelplanen. Jag tycker de är en snarlik kopia av Socialdemokraterna och mer lika Vänstern än de liknar de fyra gamla Allianspartierna.
Nu är det ju tur att Socialdemokraterna inte regerar tillsammans med Sverigedemokraterna och i stället hyfsat bra att Ulf Kristersson tog sig an dem så vi fick ett regeringsunderlag, om än konstigt.

Men oavsett Tidö-avtalet, det är inte tvunget att Regeringen och Sverigedemokraterna håller en samlad fasad utåt.
Alla vet att i ett sådant parlamentariskt läge som råder just nu så blir det till att genomföra en hel del beslut som kommer från Sverigedemokraterna, även om de inte ingår i Regeringen, och andra som kommer från de tre regeringspartierna.
Skit i alla reportrar som vill underminera er Tidö-allians, stå för era åsikter ändå!
”Det här står vi egentligen inte bakom, men nu ser det ut som det gör i Riksdagen och då får det bli så här nu”
Då ställer ni alla politiska reportrar med byxorna nere.
Värre är det om Maria Malmer Stenergard med flera i regeringen i verkligheten är Socialdemokrater eller Vänsterpartister?
Men den konspirationsteorin får vi återkomma till vid annat tillfälle!

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.