ANNONS

Ett år med NilehnTeknik

I morgon fyller www.nilehnteknik.se ett år. På ett år har vi gått från 0 till 3 000 unika besökare per dygn. Det är helt fantastiskt och mycket trevligt för oss som arbetar med NilehnTeknik. Tack alla ni som besöker www.nilehnteknik.se
Det stora antalet läsare bekräftar det vi trodde när vi tog beslutet att starta denna webbtidning, nämligen att intresset för teknik i lantbruket är stort.
Vissa saker kan man inte styra över när det gäller lantbruk. Exempel på det är priset på det vi producerar och säljer. Det vi däremot kan påverka är kostnaden för att producera. Det kan man bland annat påverka genom rätt utnyttjande av maskiner och teknik, själv eller i samarbete med andra. Genom att sänka produktionskostnaden kan man öka resultatet.
Det är naturligtvis därför intresset för teknik är stort.
I dag kommer årets andra nummer av NilehnTeknik som papperstidning. Den trycks och skickas ut gratis till cirka 75 000 lantbrukare i hela Sverige.
Just detta nummers utgivning sammanfaller med Borgeby Fältdagar. Vill ni ha fler tidningar och/eller diskutera tidningens innehåll, välkommen att besöka vår monter på Borgeby Fältdagar. Vi finns i det stora tältet vid entrén. Välkomna!
NT

Relaterade artiklar