ANNONS

Ett sista avdrag detta året

Det börjar onekligen dra ihop sig till årets slut och kanske är resultatet i firman så pass bra att ett extra avdrag hade suttit fint.
Viktigt när man funderer i de banorna är att inte glömma bort att allt man investerar i till företaget måste vara lönsamt. Skatten är ju trots allt inte över 100 procent!!
Ett lönsamt tips som vi på Agrar Media kan ge er under årets sista timmar är att tänka över en prenumeration på tidningarna Conpot eller NilehnTeknik.
Conpot är vår tidning för entreprenörer inom anläggning, bygg och verkstad, en tidning som ger många bra och handfasta tips i hur man ökar lönsamheten i sitt företag inom dessa branscher. Eftersom dessa verksamheter ligger nära lantbruket och att dessutom många lantbrukare utökat sin verksamhet med entreprenadverksamhet gör att Conpot är ett bra komplement för lantbrukare som enbart prenumererar på lantbruklstidningar.
Conpot kommer ut med 14 nummer per år till cirka 10 000 entreprenöerer över hela landet. En helårsprenumeration kostar endast 490 kronor plus moms.
NilehnTeknik som är pappersversionen av denna webtidning, kommer ut till alla lantbrukare fyra gånger per år helt kostnadsfritt. De som inte har eget lantbruk men ändå vill ha tidningen kan prenumerera på den för 200 kronor plus moms per år.
Vill ni ha någon eller båda dessa tidningar är det enklaste sättet att ni skickar ett mail till anders@agrar.nu och anger namn, komplett adress och vilken eller vilka tidningar ni önskar. Gör ni det i dag får ni en faktura daterad 31 december 2009.

Conpot i ett år, 14 nummer, endast 490 kronor + moms.

Relaterade artiklar