ANNONS

Farmers Firsts innovativa distributionsmodell – Säljer vallmaskiner från Krone över hela Sverige digitalt

Farmers First tar ett stort steg i lanseringen av sin moderna och innovativa distribution av lantbruksmaskiner med ett distributionsavtal med Krone, en ledande tillverkare av innovativa vallmaskiner.

– Att få möjligheten att sälja Krones maskiner i detta nya koncept är ett stort och viktigt steg. Detta markerar en betydelsefull utveckling inom lantbrukssektorn genom att erbjuda lantbrukare över hela Sverige en unik möjlighet att hitta lantbruksmaskiner och köpa dem, helt digitalt via Farmers Firsts plattform med stöd av ett verkstadsnätverk över hela landet som tar hand om överlämningen av maskinen, underhållet och reparationer. Vi jobbar intensivt för att lägga upp det stora sortimentet på vår hemsida, följ oss på sociala medier för att inte missa lanseringen, säger Roger Wahlberg en av grundarna och delägare i Farmers First.

Den digitala försäljningen av bilar har exploderat under de senaste åren, och även begagnade lantbruksmaskiner säljs digitalt i allt större utsträckning. Med Farmers First tar man nu steget in i framtiden genom att erbjuda en effektiv och modern köpupplevelse av nya lantbruksmaskiner, med Krone som senaste tillskott i sin portfölj.

Roger Wahlberg uttrycker entusiasm över höstens utveckling och berättar att med deras plattform vill de öka lantbrukarnas tillgång till maskiner genom sunda konkurrensmöjligheter, tydlig prissättning, enkel tillgång till viktig information och med tillgång till ett riktigt stort nätverk av lokala verkstäder och mekaniker.
– Vi vill göra det enklare för svenska lantbrukare att få tillgång till högkvalitativa maskiner och teknik, så att de kan välja rätt utrustning för deras verksamhet. Det är en spännande digital resa som vi ser fram emot att göra.

Farmers First har upprättat nära samarbeten med etablerade verkstäder över hela Sverige för att säkerställa smidig leverans, service och reparation av maskinerna. Reservdelar och tillbehör blir också tillgängliga via dessa verkstäder. Krones reservdelar för både nya och gamla maskinermodeller kommer att kunna köpas över hela landet, direkt i mobiltelefonen, sökbara på tillexempel produkt, artikelnummer och tydliga sprängskisser som underlättar att hitta rätt.

Markus Westerkamp, Krones säljchef i norra Europa, kommenterar nyheten:
– Farmers Firsts tillvägagångssätt bygger på en toppmodern digital strategi som samverkar med en hög närvaro av lokala verkstäder vilket gör att vi kan öka vår tillgänglighet och möjlighet att ge bättre stöd till lantbrukare över hela Sverige.

Detta partnerskap mellan Farmers First och Krone banar väg för en digital framtid inom lantbruksmaskinindustrin och stärker lantbrukares tillgänglighet till avancerad teknologi. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans och att leverera innovativa lösningar som gynnar lantbrukssektorn i hela Sverige.

Relaterade artiklar