ANNONS

Finja byter till plastsäckar

Plastsack-560
Nu lanserar Finja helt nya förpackningar för våra torrbruksfavoriter. Det blir slitstarka säckar av plast och för att visa vad bytet från papper till plast innebär rent praktiskt presenterar företaget nu en helt ny film på sin Youtubekanal.

Filmen visar två säckar med bruk, en i papper och en i plast, som man lät ligga utomhus i två månader. Skillnaden på hur de nya säckarna står sig mot väder och vind jämfört med papperssäckar är minst sagt markant, se själv!

Fler möjligheter
De nya plastsäckarna är fuktsäkra, det vill säga de tål regn, kan transporteras öppet och till och med förvaras utomhus, exempelvis på en byggarbetsplats. Utöver detta är de enklare att transportera då de är slitstarka och tål tuffa tag. Tack vare det täta materialet håller de sig dessutom renare.

Ytterligare ett stort plus är att lagringstiden förlängs, vilket i sin tur bidrar till minskat svinn. Plastsäckarna är dessutom bättre för miljön då de är enklare att återvinna och släpper ut mindre mängd koldioxid vid tillverkning.

Att gå från papper till plast är efterlängtat av våra kunder och vi tycker det är glädjande att nu kunna presentera  torrbruksfavoriter i plastsäck. De nya förpackningarna kommer att underlätta vid både arbete och hantering, för såväl bygghandlare, entreprenörer och privatpersoner, säger Gull-Britt Jonasson, vd på Finja Betong AB.

Relaterade artiklar