ANNONS

Fler kunder till Väderstad

Väderstad-Verken har ytterligare investerat i kundcentret Nybble Gård nära Väderstad-Verken.  Nybble gård används sedan åttiotalet som ett kundcenter för att på ett bra sätt ta emot, föra dialog och utbilda kunder och återförsäljare inom vår teknik, olika odlingsmetoder- och koncept. Undervisningen genomförs både i teorin och i praktiken då maskinerna visas i arbete på fältet i anslutning till kuncentrat.
– Det starka intresset för våra innovationer generar tillväxt och skapar ett behov av att ta emot fler kunder samtidigt. Under maj och juni är över 3 000 besökare inbokade. I år kommer stort fokus vara på konceptet Strip-Till där vi vill föra en dialog med våra kunder hur den från början nordamerikanska tekniken kan anpassas för europeiskt lantbruk. säger Fredrik Lundén försäljningschef på Väderstad-Verken.
Ombyggnationen möjliggör att använda huset året om, eftersom det har vinterbonats och installerats bergvärme. Ombyggnationen innebär en utbyggnation på två plan på sammanlagt 130 kvadratmeter med ny entré, bättre faciliteter och större möjlighet till servering.
Byggnadprojeket färdigställs under april.
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har ofta varit epokgörande och ligger i fronten vad gäller kvalitet, design, effektivitet och nytänkande. Företaget ägs av familjen Stark och har idag cirka 900 anställda. Huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Bolaget är expansivt med tolv helägda marknadsbolag och år 2011 omsatte företaget 1,7 miljarder kronor.

Relaterade artiklar