ANNONS

Fler maskiner från Lyckegård

Lyckegård Group blir idag exklusiv återförsäljare för lantbrukstillverkaren Düvelsdorf Handelsgesellschaft på den svenska, finska och norska marknaden. Düvelsdorf är en etablerad aktör i Europa, specialiserad på maskiner och utrustning för jord- och skogsbruk.

Lyckegård har ingått ett avtal med tyska lantbrukstillverkaren Duvelsdorf Handelsgesellschaft som gör Lyckegård till exklusiv återförsäljare av Duvelsdorfs produkter på den svenska, finska och norska marknaden. I dagsläget har Lyckegård en marknadsledande position i Norden med sin breda produktportfölj och genom att bli återförsäljare av Düvelsdorfs produkter stärker Lyckegård ytterligare sitt utbud och försäljningsnätverk i Norden.
– Vi ser fram emot att kunna erbjuda Düvelsdorfs maskinsortiment till våra kunder. Företaget har en lång tradition och stor kunskap om lantbruksmaskiner och tillverkar högkvalitativa och exakta anordningar för skötsel av vall- och gräsmarker och nysådd. Gräsmarksskötsel är en självklarhet för ekologisk mjölkproduktion för att öka kvaliteten och kvantiteten på gräs, ensilage och hö. Detta har en grundläggande inverkan på produktionskostnaderna för mjölk för mjölkproducenter. 50 procent av den ekologiska marken är gräsmark, i de nordliga områdena ännu mer. Düvelsdorfs utbud kompletterar Lyckegårds nuvarande portfölj med ogräsharvar och radhackor i enlighet med Lyckegårds strategi att förse jordbrukare under odlingsperioden med innovativa lösningar, säger Christian Bjärntoft, vd för Lyckegård.
Det tyska familjeföretaget Düvelsdorf startade för mer än 90 år sedan och idag ägs det internationellt ledande företaget inom gräsmarksskötsel fortfarande av familjen Düvelsdorf. Bolaget är specialiserat på vallskötsel och såddtillämpningar. I deras breda utbud av högkvalitativ utrustning, redskap och produkter finns bland annat GREEN.RAKE expert, TERRA.ROLLER expert-serien och högpresterande grässåmaskiner för högklassigt gräsmarksunderhåll.

Relaterade artiklar