ANNONS

Flexibel lastning

Berco utvecklar nu ett skåp som ska kunna ta de flesta typer av last samt möjligheten att kunna lasta från tre olika håll: bak, sida och uppifrån. Multifunktionsskåpet kommer ha samma dimensioner som våra standard transportskåp med en längd av 4280 mm, invändig bredd 2130 mm och invändig höjd 2100 mm inuti under kapelltaket. Skåpet har öppningsbar sida, infällda förankringar i golv, två rader förankringsskenor i skåpet, skjutbar kapelltak, taket öppnas genom att man skjuter det framåt. Topphängd lucka utsvängbar med överliggare till höger för fri inlastning bak. När kapelltaket är stängt fungerar fälluckan som på standardskåpet.

Första bilen är såld till Mats Björkman på Enköpings Bilkompani i Enköping. Kunden är en åkare som har flera bilar i 3.5 tons klassen. Men som har varit ut efter en bil som han ska kunna transportera alla typer av gods i.

Bercos huvudsakliga verksamhet är att utveckla och tillverka transportskåp avsedda för tunga och lätta lastbilar. Berco har idag ett flertal stora kunder. Beträffande lätta lastbilar är Volkswagen Transportbilar en av de största. Samarbetet med Volkswagen har bland annat utmynnat i skåpkonceptet VOLYMAX, vilket säljs över hela Sverige genom Volkswagens rikstäckande återförsäljarnät. Vi levererar skåp till alla på marknaden förekommande märken av transportbilar. När det gäller tunga lastbilar har vi levererat skåp till i stort sett alla på marknaden förekommande märkena tex Volvo, Scania, Mercedes Benz, DAF mfl.

Berco arbetar kontinuerligt på att förbättra och bredda produktsortimentet för att alltid ha ett intressant utbud. Vi kan idag t.ex. erbjuda skåp för transport av farligt gods s.k. ADR EXIII, på tunga lastbilar och ADR EXII på lätta lastbilar. Bolaget arbetar hårt med att bredda kundstocken med helt nya kunder men även med att utöka servicen till befintliga.

Företaget är lokaliserat till Degerbyns industriområde i Skellefteå. Verksamheten bedrivs i egna lokaler.

Verksamheten omfattar även en serviceverkstad för reparationer och underhåll av våra kunders påbyggnader.sggt1ohxsqtpvs390zg1

Relaterade artiklar