ANNONS

Flexibelt sorteringsverk

Sandviks nya, mellanstora sorteringsverk med det patenterade Doublescreen-systemet är effektivt, mångsidigt och produktivt, och ger siktning med stor flexibilitet.

 

QA335 Doublescreen har flera utmärkta funktioner för enkel drift och effektivitet. Det inkluderar till exempel ett användarvänligt elektriskt kontrollsystem med sekvensstart, hydraulisk siktseparation som underlättar vid byte av siktmedia, och en bränsleeffektiv motor på 74,5 kW.

QA335 har utformats med hopfällbara skyddsräcken kring gångbanorna för att ge en säker arbetsplattform för service och underhåll. Dessa drivs hydrauliskt vilket möjliggör snabba uppstartstider. QA335 har fjärrkontroll för att förenkla manövrering på plats.

Den innovativa Doublescreen-tekniken är en av de mest anpassningsbara och flexibla siktlösningarna på marknaden, med två höghastighetssiktar som arbetar oberoende av varandra. Arbetsvinkeln för varje sikt kan justeras oberoende av den andra, för att på så sätt anpassa maskinen till de specifika förutsättningarna på platsen. Det ger större justerbarhet, ökad precision och högre effektivitet. QA335 är idealisk för produktion av snävt specificerade fraktioner utan att göra avkall på produktiviteten.QA335_QRY_001

Relaterade artiklar