ANNONS

Nya flexkammarpressar från JD

John Deere presenterar en komplett ny linje flexkammarpressar som ersätter de tidigare 800- och 900-modellerna. Pressarna V451G, V451M/V461M och V451R/V461R/C451R/C461R har utvecklats för pressning under alla förhållanden, från våta till mycket torra grödor, och erbjuder både lantbrukare och maskinstationer ökad mångsidighet, effektivitet och enkel användning.

 

V451G lämpar sig bäst för pressning av små till medelstora strängar, med fokus på att skapa perfekt formade balar, så snabbt som möjligt. Några egenskaper inkluderar en hållbar, extra kraftig, svetsad ram och ett inmatningssystem med större pickupdiameter och integrerad matarrotor.

 

V451M/V461M MultiCrop flexkammarpressarna är idealiska för stabil pressning av medelstora strängar, eller under högsäsongen då snabbhet och hög kapacitet krävs. Det nedfällbara knivbordet (som är standard och marknadens bredaste), har en unik parallellogrammekanism och avlägsnar snabbt materialpluggar, direkt från hytten.

 

Hög baltäthet, hög kvalitet och högnivåspecifikationer är de viktigaste egenskaperna hos V451R/V461R-modellerna, som har utvecklats för att uppfylla maskinstationernas och de stora animalieproducenternas höga kapacitetskrav. Det revolutionerande snabbavlastningssystemet, som introducerades 2012 på 900-serien rundbalspressar, i kombination med hög inmatningskapacitet, kan skapa fler än 120 balar per timme. Alla dessa egenskaper finns nu även i inplastarutförande, med modellbeteckningarna C451R/C461R.

 

– Introduktionen av de nya flexkammarpressarna avslutar de senaste två årens förnyelse av John Deere pressarna Med den nuvarande produktlinjen kan vi erbjuda varje kund den lämpligaste maskinen för just den kundens grödor och förhållanden, säger Philipp Ostermann, marknadsföringschef på fabriken i Arc-lès-Gray i Frankrike.

Relaterade artiklar