ANNONS

Från idé till verklighet

Vilken maskinist har inte haft tankarna på en ny produkt som kan underlätta i det egna arbetet, men inte kommit längre än så.

Företaget XACC med det unika affärskonceptet gör processen från idé till marknad möjlig. Maskinister i allmänhet har stor uppfinningsrikedom och alla har någon gång tagit fram en produkt som de använder för eget bruk.
Produkterna som tas fram är många gånger geniala och har stor uppfinningsgrad men det slutar oftast där och i brist på tid blir produkten oftast en prototyp.
XACC gör det möjligt för dessa uppfinnare att få sin prototyp till en helt färdig produkt redo att säljas till andra maskinister.
Affärskonceptet bygger på att maskinister kommer med sina idéer till XACC, där de granskas för att se om det finns en marknad för produkten.
Om så är fallet anpassas produkten för tillverkning och komplett tillverkningsunderlag tas fram för en kostnadseffektiv produktion.
Produkten säljs genom www.xacc.se och via återförsäljare som är kopplade till XACC.
Det som gör affärskonceptet från XACC unikt är att uppfinnaren får ett uppfinnararvode för varje produkt som säljs på hemsidan eller via återförsäljaren.
Företaget XACC skapades år 2011 som ett samarbete mellan Rune och Kristoffer Larsson, far och son, från Vikingstad utanför Linköping.
Rune är grävmaskinist med många bra idéer och Kristoffer är konstruktör med möjligheten att föra produkter från prototyp till marknad.
Med visionen att gynna uppfinningsrikedomen och att skapa ett hållbart affärskoncept uppstod då XACC.

Relaterade artiklar