ANNONS

Full kontroll på maskinerna

Det svenska företaget Farmers First lanserar nu en helt unik, patentsökt, lösning för att hantera underhåll och service av redskap och maskiner. Med Farmers First kan underhållsplaner för alla redskap och maskiner, oavsett märke eller typ, enkelt skapas och hållas samlade digitalt. Som lantbrukare kan man bygga tydliga underhållsplaner och enkelt göra dem tillgängliga för andra i sin verksamhet.

– På Farmers First är vi fast beslutna att hitta lösningar på de utmaningar som rör maskineriet. Maskineriet är för oss allt som rör redskap och maskiner som underhåll, service, reservdelar, drift, ägande och lönsamhet, säger Björn Nordgaard, på Farmers First.

Farmers First innovativa verktyg länkar på ett smart sätt samman användare, verkstäder och tillverkare. Med Farmers First blir det smidigare att ha kontroll på hela maskineriet; användningstid, underhållsbehov, service, kostnader, reservdelar, inställningar, instruktioner, länkar, manualer och dokumentation.

Med Farmers First blir det enklare att sköta underhållet på sina redskap och maskiner. Genom att alla aktiviteter samlas i en verifierbar logg, kan man påvisa att man gjort underhållet och lättare säkerställa rätt andrahandsvärde, eller att som exempel garantin ska gälla vid fel.

Använd datorn, plattan eller telefonen,  Farmers First är tillgängligt överallt.

Att driva lantbruk på 2020-talet kräver uppmärksamhet och fokus. Farmers First ger lantbrukaren en rejäl skopa trygghet och komfort och en riktig underhållslösning som verkligen fungerar.

Farmers First har sitt kontor i skånska Vellinge och drivs av personer med ett långt förflutet inom lantbruksmaskinbranschen och det verkar som det ska komma fler intressanta tjänster inom kort från företaget.

Relaterade artiklar