ANNONS

Håkan Westesson lämnar JD

John Deere genomför en del organisationsförändringar som bland annat medfört att kontoret i Malmö stängts och att tidigare funktioner där flyttats till avdelningen för skog i Stockholm eller till kontoret i tyska Walldorf.
– Jag fick frågan om att flytta med till Tyskland men det passar inte mig och min familj just nu, säger Håkan Westesson, som under flera år varit chef för John Deeres lantbruksverksamhet i Skandinavien.
I stället har Håkan Westesson fått en tjänst på tyska Horsch för att ansvara för deras verksamhet i Norden.
Horsch ska göra en större satsning i regionen och återförsäljarna ska få ökad support.
– Jag har arbetat 13 år på John Deere och jag har fortfarande en positiv känsla och respekt för varumärket, vi skiljs som goda vänner.
Håkan Westesson börjar på Horsch redan på måndag.

Relaterade artiklar