ANNONS

Hållbar dumper med stora däck

Tyska Fliegl har utvecklat den nya TMK 279, en dumper som inte bara erbjuder den perfekta blandningen av kraft och prestanda utan också stoltserar med en mängd innovativa funktioner för optimal användning inom jordbruksapplikationer.

TMK 279 kombinerar en imponerande design med en tillåten totalvikt på upp till 24 ton. Denna robusthet gör det möjligt att transportera stora volymer av material och säkerställer maximal hållbarhet vid daglig användning på fältet.
Med en grundkapacitet på cirka 31 m3 och imponerande 40 m3 med en 500 mm tillbyggnad, fungerar TMK 279 som en mycket flexibel lösning för transport av olika material. Möjligheten att utöka kapaciteten gör den till ett mångsidigt verktyg för jordbrukssektorn.
TMK 279 erbjuder kvalitet ned till minsta detalj. Den standard Profi-ramen har en attraktiv design tack vare sin målade yta, vilket garanterar lång livslängd och pålitlig motståndskraft mot yttre påverkan. Den hydrauliskt fjädrande draganordningen säkerställer optimal anpassning till olika laster, kompenserar effektivt för olika kopplingshöjder på dragfordon och hjälper till att minimera vibrationer.
Med sitt hydrauliska chassi erbjuder TMK 279 sofistikerad teknik för maximal stabilitet även under de mest krävande förhållandena. De standard 710/50 R30.5-däcken i kombination med axelkonfigurationen 410 x 180 säkerställer optimal markskydd, dragkraft och manövrerbarhet på olika ytor.
TMK 279-dumpern är godkänd för hastigheter upp till 40 km/h, vilket möjliggör effektiv och tidsbesparande färd på allmänna vägar. För att säkra lasten kan kunder välja en avrullningsbar presenning, som kan manövreras från marken, eller Speed Cover-rullnätet.
TMK 279 är idealisk för transport av lätta bulkmaterial och klarar även de mest utmanande förhållandena med mycket blött underlag tack vare sina stora däck och avancerade chassi.
Sammanfattningsvis representerar TMK 279-dumpern ett optimalt tillskott till det övre tandemdumpersegmentet. Den erbjuder den perfekta kombinationen av prestanda, innovation och mångsidighet för att tillfredsställa de krävande kraven inom modern jordbruk.

Relaterade artiklar