ANNONS

HCP Sverige får ensamrätt av MultiOne och QTRAK

HCP Nordic har ingått avtal med MultiOne om att HCP Sverige tar över import och distribution av MultiOne och QTRAK för hela Sverige och för alla marknadssegment från 1 januari 2016. HCP Sverige har hittills helt varit inriktat på lantbruks- och parksektorerna, medan Stigs Machine har arbetat med inriktning på entreprenadsektorn och rental. Framöver täcker HCP Sverige samtliga sektorer.
– Vi ser stora möjligheter för dessa produkter, och tror att vi kan medverka till en vidareutveckling av marknaden i Sverige genom att förena produktfördelarna hos MultiOne och QTRAK med vår organisation och våra lokala återförsäljare, säger Patrik Sonesson, HCP Sverige, som också söker en extra säljare för att intensifiera försäljningsarbetet.
Han hoppas kunna inleda ett samarbete med Stigs Machine som återförsäljare så att deras kunder även fortsatt skall kunna få service hos de återförsäljare där de köpt sin MultiOne.
MultiOne och QTRAK tillverkas i Italien av CSF. Företaget har 30 års erfarenhet och utvecklar kontinuerligt nya modeller och ytterligare redskapslösningar. Tekniken, designen, smidigheten och användarvänligheten är saker som är utmärkande för MultiOne. Dessutom har den lång räckvidd när lastarens teleskoparm skjuts ut. Fabrikens mål är helt enkelt att täcka marknadens behov av maskiner och redskap och att distribuera dem genom starka återförsäljare. Den intresserade kan läsa mer på: www.multi1.se och www.qtrak.net.
De blå, midjestyrda minilastarna från MultiOne och de orangefärgade QTRAK finns i flera olika modeller, varför det alltid går att hitta en modell som matchar kundens behov av effekt, hydraulik och lyfthöjd. Patrik Sonesson säger att oavsett om ridskolan skall mocka stallet, trädgårdsanläggaren skall borra pelarhål eller mjölkproducenten skall fylla på sin fullfoderblandare finns alltid en basmaskin i rätt storlek och ett redskap i programmet av 170 olika standardlösningar som fungerar för uppgiften.
HCP Sverige AB är en del av HCP Nordic, som importerar maskiner från hela världen för lantbruk och parkförvaltning och som säljer dem genom ett omfattande nät av självständiga återförsäljare i hela Norden. Med nästan 150 års erfarenhet i bagaget och en offensiv framtidstro är strategin klar – med fokus på kundernas behov av kvalitetsprodukter samt rådgivning, försäljning, eftermarknadstjänster som service och underhåll för dessa att växa i hela Norden.
MultiOne och QTRAK är viktiga produktkompletteringar för HCP för att nå målet.MultiOne_DK_SE

Relaterade artiklar