ANNONS

Hellstens Mekaniska får pris av Väderstad

Väderstad-Verken har totalt 120 stycken underleverantörer och naturligtvis gäller det att dessa gör ett bra jobb både vad gäller kvalité och leveranssäkerhet för att Väderstad-Verken ska nå sina uppsatta mål.
För att uppmuntra underleverantörer till att göra ett bra arbete har Väderstad-Verken instiftat ett nytt pris som de kallar Årets Leverantör.
Den utmärkelsen tilldelar Väderstad-Verken företaget Hellstens Mekaniska för år 2009.
Jurryns motivering lyder; ”Hellstens Mekaniska har under 2009 levererat artiklar med utmärkt kvalitet och med hundra procents leveransprecision. Företaget har under året dessutom ställt upp på ett exemplariskt sätt med leverans av prototypartiklar i små serier och med väldigt kort leveranstid. Samma sak gäller leveranser till reservdelar. Hellstens har även vid många tillfällen räddat vår produktion då man med extremt kort framförhållning kunnat leverera artiklar som ordinarie leverantör av olika orsaker inte kunnat leverera i önskad tid”
Hellstens Mekaniska var ett av 14 företag som nominerats till Leverantörspriset 2009.
Priset, i form av en unik glasskulptur av en Väderstad-maskin, delades ut vid en ceremoni i Väderstad-Verkens lokaler i dag.
L

Relaterade artiklar