ANNONS

New Holland presenterar ett utökat utbud av redskap på SIMA 2019

New Holland har lanserat en mängd nya redskap på mässan SIMA 2019 i Paris, Frankrike, och utökat sitt vallskörde- och jordbearbetningssortiment för att erbjuda kunderna ett bredare utbud av kompletta lösningar.

 

”Efter den första lanseringen av New Hollands redskap på mässan Agritechnica 2017 har vi fortsatt med en gradvis integrering av dessa produkter i vårt produktutbud”, förklarar Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President. ”Med de nya produkterna utökar vi ytterligare vårt utbud av redskap som är perfekt anpassade till vår New Holland-utrustning, för att leverera allsidiga jordbrukslösningar som maximerar effektiviteten och produktiviteten för våra kunder.”

 

Vallskördesortimentet har utökats med 13 nya modeller, inklusive DuraDisc™ och
Mega Cutter™ slåttermaskiner

 

New Holland erbjuder ett fullt utbud av redskap för vallskördemaskiner, vilket omfattar ett brett urval av frontburna och trepunktsburna slåttermaskiner samt bogserade med sido- och centrumdrag, burna och bogserade vändare samt sido- och centrumsträngläggare. Med de nya produkterna är det möjligt att erbjuda de rätta redskapen för alla typer av vallskörd.

Den vanliga rotorslåttermaskinserien har utökats med tre nya instegs DuraDisc™ slåttermaskiner med en arbetsbredd på mellan 2,0 till 2,8 m, som är perfekt anpassade till kraven från lantbrukare och deltidslantbrukare som skördar sitt eget grovfoder. De är enkla att använda och underhålla, och ger en hög prestanda med stor driftsäkerhet.

Ny på SIMA 2019 är också trippelslåttermaskinen Mega Cutter™ med justerbar arbetsbredd från 8,4 till 8,6 meter. Konstruerad med maximal genomströmning i åtanke är slåttermaskinen idealisk för storskaliga lantbruk och maskinstationer som behöver hög effektivitet vid ensilageskörden, för att hålla jämt tempo med stora pressar och exakthackar.

DuraDisc™ och Mega Cutter™ sortimenten kompletterar de sido- och frontmonterade samt bogserade DiscCutter™ slåttermaskinerna.

New Holland utökar även sitt utbud med tre nya instegs ProTed™ vändare och fem ProRotor™ rotorsträngläggare – tre enkelrotor- och två dubbelrotormodeller.

 

Jordbearbetningssortimentet har utökats med nya sidomonterade Combi Wheel och den lätta plogen PL

 

New Holland introducerar det nya sidomonterade hjulet CombiWheel, som utvecklats för att utöka hjulutbudet för de kraftfulla PX-, PXV- och PXVOL-plogarna. Det nya hjulet har fördelen att arbeta i fåran redan vid en tiltbredd på 40 cm och inte lämna någon oplöjd jord på vändtegen, vilket ger en förbättrad ogräsbekämpning.

På SIMA 2019-mässan visas det sidomonterade hjulet CombiWheel på en PXV-plog, riktmärket för professionell plöjning. Utbudet av kraftfulla burna växelplogar är kompatibelt med traktorer på upp till 360 hk och har hydrauliskt justerbar tiltbredd. Med sin utdragbara ram ger den utmärkt flexibilitet. Den är tillgänglig med ett stort urval av vändskivor som passar till alla förhållanden och jordtyper.

New Holland utökar även sitt utbud med den nya burna PL-plogen, konstruerad för små lantbruk eller jordbruk med blandad driftsinriktning. Den är perfekt för traktorer upp till 120 hk och finns i utföranden för 3 och 4 skär, med ett urval av burna växelplogar som minimerar lyftkraven genom en låg tyngdpunkt.

Relaterade artiklar