ANNONS

Hytt på eldriven kompaktlastare

Trejon presenterar en ny modell av den populära eldrivna kompaktlastaren, Trejon Flexitrac iON. Modellen delar chassi med befintliga modellen 1140 iON med skillnaden att den är utrustad med hytt och värmepaket.

Detta har varit efterfrågat från marknaden och kommer öppna upp möjligheten för ännu fler att göra en klimatsmart investering i en Trejon Flexitrac iON.

Trejon Flexitrac iON drivs helt av elektricitet och erbjuder användarna en extremt tyst och helt utsläppsfri körupplevelse. Modellerna är utrustad med två elektriska motorer. En av dessa är inbyggd i drivsystemet, vilket ger hög prestanda och dragkraft. Den andra motorn driver hydraulsystemet. Genom att använda två separata elmotorer garanteras full kraft i såväl hydrauliken som drivningen, både individuellt och samtidigt. Med ett smart styrsystem regleras varvtalet på elmotororen och därmed energiåtgången utefter kraftuttaget.
– Vi ser en stor ökning kring förfrågningar om elektrifiering och just enkelheten med en så komplett maskin som vi erbjuder med integrerad laddare verkar tilltala marknaden. Addera till det nu den nya hytten med värmepaket så kommer denna passa väl in mot vad marknaden efterfrågar, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon.

Laddningen sker antingen med en inbyggd 230V laddare (16A säkring) eller via en extern snabbladdare. Trejon Flexitrac iON är idealisk för användning i känsliga miljöer där buller och utsläpp är problematiska. Den är anpassad för körning både inomhus och utomhus, vilket gör den till en flexibel arbetsmaskin.

Den nya hytten är utrustad med ett elektriskt värmepaket för att ge förutsättningarna för användning alla årstider. Med en riklig standardutrustning, smidighet, stabilitet och hög lyftkapacitet har Trejon Flexitrac blivit en föredragen kompaktlastare på marknaden. Tillsammans med det breda utbudet av tillbehör för olika ändamål och behov, gör detta kompaktlastaren otroligt mångsidig.

Relaterade artiklar