ANNONS

Innovationspriser till Elmia

Elmia Lantbruk Innovation Award är den prestigefyllda utmärkelsen som lyfter ny och innovativ teknik inom jordbruk och animalieproduktion. De produkter som får utmärkelsen anses vara så intressanta att de bidrar till att utveckla det svenska lantbruket. Nu kan du skicka in ditt bidrag för 2022 års utmärkelse. Vi behöver din anmälan senast den 28 februari. Läs mer här.
Elmia Lantbruk är planerat till andra halvan av oktober nästa år.
Guld
För att juryn ska tilldela en produkt utmärkelsen Guld krävs att den både är ny på marknaden och att tekniken är principiellt ny. Det är en innovation som bidrar till att utveckla svenskt lantbruk. En produkt som är värd att hålla ögonen på. Juryn kan inte garantera att det alltid delas ut guld varför det företag som får denna utmärkelse kan känna extra stolthet.
Silver
En produkt som tilldelas silver har juryn bedömt som intressant och den är också en nyhet. Att få silver innebär att produkten sticker ut bland de nominerade bidragen och har placerat sig bland de bästa när de olika kriterierna vägs samman.

Guldvinnare av Elmia Lantbruk Innovation Award 2020 var till exempel harven NZ Mounted 500-600 från Väderstad AB och mjölkningsorgan DeLaval Evanza™ från DeLaval Sales AB.

Relaterade artiklar