ANNONS

Inte bara egen tillverkning

Familjeföretaget Trejon i Vännäsby har mer än 30 års erfarenhet av maskintillverkning, där de egna varumärkena Trejon Multiforest och Trejon Optimal idag har en betydande marknadsandel i Sverige och övriga Europa. Genom ett strategiskt samarbete med Snowek expanderar nu Trejon sitt produktsortiment inom vägunderhåll och håller premiärvisning på Svenska Maskinmässan 2-4 juni.

Genom ett unikt samarbetsavtal med Snowek, som är en av Finlands ledande leverantör av soputrustning samt redskap för snöröjning och halkbekämpning, blir nu vägunderhållsprogrammet inom Trejon Optimal komplett.

Lansering av sopmaskiner blir första steget

Den första delen i samarbetet blir att lansera Trejon Optimal sopmaskiner vars tillverkning ska integreras i Trejons produktionsanläggning, där övriga maskiner inom Trejon Optimal och Trejon Multiforest redan tillverkas.

– I och med samarbetet med Snowek får vi tillgång till marknadens bästa ”know-how” inom tekniken för soputrustning, vilket gör vårt program för vägunderhåll inom Trejon Optimal komplett. Våra svenska återförsäljare samt europeiska importörer har efterfrågat dessa maskiner från Trejon och det känns därför extra roligt att vi nu även kan erbjuda högkvalitativa sopmaskiner, säger Henrik Johansson, VD på Trejon.

– Vi har under en längre tid undersökt möjligheten för expansion av våra världsledande lösningar inom sopteknik, både inom Sverige men också internationellt. Jag är mycket nöjd och ser fram emot att samarbeta med Trejon, som gjort stora framgångar med produktprogrammet Trejon Optimal. Samarbetet är en innovativ lösning för två framtidssatsande företag och vi ser en stark potential i Sverige samt övriga marknader, säger Antti Nikkanen, VD på Snowek.

Premiärvisning på Svenska Maskinmässan

Lanseringen av Trejon Optimal sopmaskiner, som föregåtts av noggrann förberedelse, ligger inte långt borta i tiden.

– Redan på Svenska Maskinmässan, som går av stapeln den 2-4 juni, kommer hela Trejon Optimals vägunderhållsprogram samt de fem nya sopmaskinmodellerna att visas i vår monter, säger Henrik Johansson.aeuucmcabxxcqpewtbjn

Relaterade artiklar