ANNONS

Intermat stänger för i år

Den internationella entreprenadmässan Intermat är till ända för den här gången. Nästa år är det ConExpo i Las Vegas och året därpå Bauma i München. Intermat i Paris återkommer i april 2021.
En av utställarna på årets mässa var koreanska Doosan. Företaget  firar 400 000 stycken tillverkade enheter och i samband med detta har en specialgjord hjulgrävare Doosan DX140W-5 Black Edition tagits fram. Maskinen har visats på den internationella mässan Intermat 2018 i Paris och skapat stor uppmärksamhet. Doosan har valt att auktionera ut maskinen till sina auktoriserade generalagenter i Europa och pengarna för maskinen går till välgörenhet.

Maskinen har väkt stort intresse under mässdagarna och dess svarta utseende skapar stor uppmärksamhet där många entreprenörer i Europa har visat intresse för den. Det är den hyllade modellen av hjulgrävaren DX140W-5 som nu finns i en enda unik Black Edition. Maskinen är som namnet säger svartmålad med Doosans orangea färger som inslag och dekaler i silver.

Under veckan har Doosans auktoriserade generalagenter runt om i världen kunnat lägga bud på maskinen och auktionen avslutades klockan 12:00 torsdagen den 26 april. Maskinia stod som segrare och tar nu hem maskinen till Sverige! Pengarna som maskinen inbringade kommer att gå till välgörenhet och göra gott för människor i utsatta livssituationer.

Maskinen kommer efter Intermat att transporteras till Sverige där den bland annat kommer att visas upp under den Svenska Maskinmässan i Doosans monter på Solvalla.

 

Relaterade artiklar