ANNONS

JCBmaskiner till utförsäljning

Söderberg & Haak har med hjälp av Agroma Öst sponsrat Sweden Rock Festival med ett 50-tal maskiner, allt från ett 30-tal Workmax UTV till hjullastare och teleskophjullastare i alla storlekar, varav hjullastaren 456 är störst, med en tipplast på nästan 14 ton och lyfthöjd på drygt 4 meter.
– Vi är väldigt nöjda med maskinerna, säger Pelle Åberg, Sweden Rock festival, som ser ljust på framtiden när det gäller ett långvarigt samarbete.
Sven Berntsson, en av förarna av en JCB 426 hjullastare under festivalen berättar glatt:
– Jag blev förvånad över kraften men även sikten och komforten i maskinerna och hoppas att få köra dessa maskiner igen. De har verkligen varit oumbärliga under uppbyggandet och underlättat vårt jobb enormt.
JCB Workmax användes i stort sett hela tiden och rörde sig smidigt bland festivaldeltagarna då de hjälpte till med renhållning och småtransporter. En av förare säger:
– Väldigt lättkörd och snabbt UTV-fordon som verkligen underlättade vårt arbete. Flaket överraskade, man fick plats med mer än vad man skulle kunna tro och att det enkelt kunde tippas gjorde jobbet mycket behändigt. Jag har svårt att se en Sweden Rock festival utan dessa maskiner.
Nu finns maskinerna som användes på Sweden Rock festival till försäljning till mycket förmånliga priser. För mer information gå in på www.sodhaak.se/fyndlistan.

Relaterade artiklar