ANNONS

Jubileumsmodell

Den Italienska traktor- och redskapstillverkaren Antonio Carraro Spa fortsätter sin lyckade framfart och firar sin 2000:de sålda redskapsbärare utav modellen SP 4400. Detta gör man genom att lansera ”Black Passion” en specialutgåva av modellen. Denna levererades till den lyckliga kunden som blev nummer 2000.
SP 4400 är en kraftfull smidig redskapsbärare klarar trånga utrymmen utan bekymmer. Tack vare det rikliga utbudet av redskapsalternativ lämpar den sig perfekt för sommar som vinter med de arbetsuppgifter som krävs.
SP 4400 är bara en i mängden utav den breda produktion utav modeller som erbjuds, Lindströms Maskin som representerar Antonio Carraro i Sverige erbjuder 15 modellserier, allt ifrån den lilla enkla traktorn på 17,6 kW (24 hk) till de större kompakttraktorerna med motoreffekter upp till 70 kW (95 hk). Specialmodeller som exempelvis MACH 4 med banddrift för optimal framkomlighet med lågt marktryck och möjlighet till körning i branta slänter på upp till 41 grader öppnar en helt ny dimension av effektivt användande.

Relaterade artiklar