ANNONS

Kostnadsfri CE-märkningskonsultation för startups

Bolaget Zatisfy AB vill hjälpa nystartade företag att på ett tidigt stadium påbörja arbetet mot en CE-märkt produkt. Erbjudandet ges till företag under dess första verksamhetsår och innebär en inledande kostnadsfri konsultation där det nystartade företaget beskriver sina utmaningar och ges konkreta råd om fortsatt arbete.
– Som nystartad vet jag att man måste välja var man lägger sin tid vilket gör att det finns risk att arbetet med CE-märkning, som är ett kvitto på att produkten uppfyller alla relevanta krav som ställs på produkten, ses som något som kan göras senare när produkten nästan är klar. Jag vill dock poängtera att det är oerhört viktigt att arbetet påbörjas tidigt då detta kommer göra det enklare och billigare att skapa en säker produkt i slutändan. Jag vill därför hjälpa andra nystartade företag som utvecklar en produkt att få förståelse för och påbörja arbetet med CE-märkning tidigt, helst redan vid idéstadiet, säger Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy.

Zatisfy startade i mitten av 2018 och redan samlat på sig ett 10-tal kunder där storleken varierar, från den nystartade till den väletablerade miljardindustrin, både nationellt och internationellt. Bolaget satsar på att utveckla verksamheten och har sedan oktober 2018 tagit plats på Umeåbaserade företagsinkubatorn BIC Factory.

Nystartade företag uppmanas kontakta Zatisfy, för att få veta mer om erbjudandet och boka uppstartsmötet, antingen genom att ringa eller genom att använda företagets hemsida.

Bic Factory, Zatisfy, Roberth Jonsson

Relaterade artiklar